Du har 1.500,- igjen til fri frakt
ECHOMAP UHD 92SV m/GT54-TM-SVINGER
-38%

ECHOMAP UHD 92SV m/GT54-TM-SVINGER

010-02341-01

Velg type
Velg komponenter
Før 16.949,-
10.499,-
på lager (2 stk)

Garmin Echomap UHD 92SV - kartplotter/ekkolodd

Ny kombinasjonsenhet fra Garmin med innebygde Ultra High-Definition søkeekkolodd med svært høy oppløsning, samt tradisjonelt CHIRP-ekkolodd. Gir fiskeren flere muligheter med premium ekkoloddsfunksjoner til en overkommelig pris. Sollysvennlig berøringsskjerm på 9”, og hurtigutløserbrakett.

I tillegg til at UHD-serien leveres med den beste ekkoloddskapasiteten i sin klasse, leveres serien også med den beste kapasiteten for sjøkart. Med BlueChart g3 og BlueChart g3 Vision, med integrerte Navionics-data, får man de nyeste og mest detaljerte sjøkartene.

  • Knappestyrt skjerm
  • Støtte for Ultra High-Definition ClearVü, som gir et nærmest fotografisk bilde med førsteklasses oppløsning og målseparering i både ferskvann og saltvann (Krever en UHD-svinger)
  • Leveres preprogrammert med maritimt basekart for hele verden og støtter bruk av sjøkartene BlueChart g3 (selges som tilbehør), som inkluderer AutoGuidance og integrerte Navionics-kartdata
  • De mest detaljerte sjøkartene får man om man velger BlueChart g3 Vision, som gir tilgang til 3D-visning, satellittbilder, flyfoto og mer
  • Med støtte for NMEA® 2000 kan ECHOMAP UHD-serien kobles opp mot kurssensorer, autopiloter, lydsystemer, digital svitsjing og mer.


JOIN THE CLUB. FINN MER FISK.

Sollysvennlig berøringsskjerm på 9”, hurtigutløserbrakett, svingerpakke som inneholder skanneekkolodd med svært høy oppløsning og tradisjonelt CHIRP-ekkolodd.


Se utrolige detaljer under og rundt båten med svingerpakken.


Brukervennlig navigasjon og sjøkart (selges som tilbehør)


Del data og kart med utvalgte ECHOMAP-enheter i nettverket ditt.


Planlegg og administrer den maritime opplevelsen din, uansett hvor du befinner deg1.


Kontroller den kraftigste trollingmotoren som er tilgjengelig2.


Lag dine egne sjøkart når du er på vannet